Не остана! Избираме най-добрите в хип-хопа след по-малко от 24 часа 02.02 | 09:18

Тазгодишните хип-хоп награди подготвят много изненади

От iNews.bg

Статуетките на най-добрите артисти от българската хип-хоп сцена ще бъдат раздадени този петък - 3 февруари, от 20:00 часа в зала ЕФЕ на х-л Маринела, съобщи ПРофайл. Очаква се грандиозна церемония, на която ще присъстват звезди като 100 Кила, Димчо, Спенс, Атила и Акаша, Сантра, Бобо, Ъпсурт, Сайлънт Сити и още много други, които се готвят да взривят сцената на наградите и големия афтър след тях.

VS Dance са подготвили шоу с над 20 танцьори и с личното участие на Виктория - Голди, която преди месеци стана и майка на близначета. 100 Кила ще представи новите си парчета и ще направи разтърсващ концерт за феновете.

От сигурен източник разбрахме, че отново ще има световен гост като изненада, който ще пее на сцената на наградите заедно с български R&B артист. По традиция и тази година има дрес код и ще има интервюта от червения килим, по който всеки гост на събитието ще бъде звездата на вечерта.

Събитието се радва на огромен интерес и местата за него са изчерпани напълно. За тези, които не могат да присъстват ще могат да гледат церемонията по Виваком арена и 359 hip hop tv.  

1851419

Важна информация за събитието:

- Не се допускат лица под 18 г

- Не се допускат лица, неспазили дрескода на събитието

- Ако до 20.30 часа не заемете местата си, организаторите не носят ангажимент за тях

Водещи

Най-четени