Ники Кънчев пак ще води Big Brother 03.08 | 12:10

Продуцентите се заричат да направят мило и слънчево риалити, но дали ще е така?

От Диана Цветкова

Ники Кънчев отново ще бъде водещ на двойното риалити шоу, което Нова замисля за есента – VIP Brother и Big Brother All Stars.

"Много съм щастлив, че Big Brother се завръща в България след цели две години почивка. Това е най-голямото риалити шоу в света и важна част от мен и моя живот", споделя водещият, който в момента почива на морето, пред медията.

От Нова обаче готвят и изненади за зрителите си и се заричат, че от септември предаванията ще тръгнат с "нещо ново, нещо старо и нещо назаем".

Заричат се да представят различна концепция на шоуто и изненадващо ново лице, което ще помага на Ники Кънчев. Самият водещ споделя, че дори той все още не знае с кого ще си партнира, но неочакваните събития и решения са задължителна част от формàта.

Иначе, през новия сезон изданията VIP Brother и Big Brother All Stars ще вървят без прекъсване помежду си.

Този път риалитито няма да търси скандала на всяка цена, а продуцентите се заричат, че Големия брат става добър и ще изненада зрителите със "слънчева и позитивна концепция".

"Искаме да заложим на забавните и позитивни моменти, защото вярваме, че по този начин зрителите ще получат още нещо от телевизионния ни продукт. Най-малкото нова емоция. Не бива да забравяме обаче, че в шоу като Big Brother всичко може да се случи", споделя изпълнителният директор на Нова телевизия Светлана Василева.

Дали новата формула ще успее, или зрителите предпочитат да търсят злободневните теми и скандалните страни на съквартирантите, ще стане ясно скоро.

Водещи

Най-четени