Николета Лозанова издаде дали ще участва във VIP Brother 13.09 | 10:55

Кои са евентуалните участници в предстоящия сезон на риалитито?

От Мартина Панайотова

Вчера, 12 септември, се състоя официалната пресконференция на новото издание на риалити формата VIP Brother. Макар и организаторите да не посочиха нито един от предстоящите участници официално, то в медийното пространство започна да се спекулира с редица имена, сред които е и съпругата на Валери Бжинов – Николета Лозанова.

Ето какво сподели на Facebook страницата си самата тя:

"За да задоволя любопитството на всички, които ме питат дали ще участвам във VIP Brother, а и за да дам муза на "жълтуристите", ще кажа следното: Няма да ме видите на старта на риалити-шоуто, но най-интересното тепърва предстои... Няма да влизам в къщата като съквартирант, поне ЗАСЕГА :) Истината е, че с продуцентите водихме преговори, но в крайна сметка не се споразумяхме - може би защото, както медиите обичат да ме определят, съм "твърде меркантилна", а може би заради друго. Който има нужда от слава и емоции, нека им се наслаждава, но да не забравя, че Big Brother вижда всичко! :)"

Имената, с които най-много се спекулира в момента са тези на Благой Иванов – Багата, Черната Златка, Фънки, Люси Дяковска, Любо Пенев и други. Засега официално потвърждение дали те действително ще влязат в Къщата, няма.

Със сигурност се знае, че най-звездният участник ще е Памела Андерсън. За колко време ще влезе тя в къщата на Големия Брат обаче, не е известно.

Риалити шоуто трябва да стартира на 16 септември.



Водещи