Нова готви ново мащабно риалити 20.01 | 16:22

Девет града посрещат кастингите на „Големите надежди”

От Мартина Панайотова

На 26 януари ще стартират кастингите за "Големите надежди” – най-новото шоу на Нова, което обещава да докаже, че талантът на българските деца не познава граници.

На територията на девет града и в продължение на 11 дни, екипът на предаването ще се срещне със стотици малчугани, готови да покажат музикалната си дарба пред цяла България.

Първият град, който ще постави начало на голямото търсене на големите надежди, е Враца (26 януари). След него домакини ще бъдат градовете Велико Търново (27 януари), Русе (28 януари), Добрич (29 януари), Варна (30 януари), Бургас (31 януари), Пловдив (1 и 2 февруари) и Благоевград (4 февруари).

Финалът на кастинг маратона ще настъпи в столицата, където прослушванията ще продължат цели три дни (от 3 до 5 февруари). Така екипът на шоуто ще обиколи цяла България, за да се срещне и да чуе таланта на бъдещето на България – децата. "Големите надежди” ще даде възможност за изява както на солови изпълнители, така и на дуети и групи в размер до пет деца.

За какво трябва да бъдат готови малките кандидати? Всяко дете между 4 и 14 години ще трябва да се представи с две изпълнения – едно на български и едно на чуждестранен език, като избраните песни трябва да бъдат известни родни и световни поп и рок хитове. Всички таланти задължително трябва да бъдат придружени от свой родител или настойник.

Водещи

Най-четени