Очакват световен секссимвол в „Къртицата“ 2 08.01 | 10:20

Небивал наплив от кандидати за шоуто

От Мартина Панайотова

Две световни звезди се спрягат като потенциални участници във втория сезон на хитовото риалити шоу на TV7 "Къртицата".

Едно от тях принадлежи на световната кино звезда и прочут секссимвол Мила Йовович. С красавицата все още не е подписан официален договор, но продуцентите на шоуто водят упорити преговори с нея. Вероятността Йовович да влезе в "Къртицата 2" на 17 януари се увеличава и от факта, че тя пристига у нас, където след месец ще снима филм в киноцентъра Бояна, разказва в. Телеграф.

Другата звезда, с която се водят усилени преговори за участие в родния формат, е вече е добре позната на родната публика. Това е вечният екшън герой Жан-Клод Ван Дам.

Актьорът стана почти резидент в България, като не пропуска да посети страната ни поне веднъж годишно по различни причини. Звездата дори доведе сина си, купи си къща и установи близки отношения с голяма част от родния хайлайф.

Паралелно с това, по официални данни вече над 10 000 са се записали за кастинг за втория сезон на приключенското шоу.

Мераклиите за слава ще трябва да оцеляват в една крайно екстремна среда, ще бъдат подложени на редица психически и физически изпитания и да покажат интелект и съобразителност.

Голямата награда отново е 250 000 лева.

Припомняме, че звезди на първия сезон бяха Денис Родман, Жени Калканджиева, Николета Лозанова, рапърът 100 Кила, Азис, Деян Донков, Радина Кърджилова, Рут Колева, Емануела, Божидар Искренов – Гибона. Победител стана "участникът от народа", баскетболистът Любомир Жечев.

Водещи

Най-четени