Нова двойка и любовен триъгълник в „Къртицата“ 06.03 | 09:15

Шоуто разпали доста бурни страсти

От Надежда Стоянова

Шоуто "Къртицата" определено успя да разпали доста бурни страсти само за няколко дни. Дали заради изолацията и екстремните преживявания, или заради факта, че човек има нужда да вярва на някого, още в самото начало се сформира двойка. Вече обаче можем да кажем, че тя се превърна в любовен триъгълник.

След като Борислав и Индира се отдадоха на емоцията и дори изконсумираха страстта си в леглото, чувствата поохладняха. В епизода миналата вечер по TV7 стана ясно, че двамата са необвързани, а причината е новото увлечение на мускулестия мъжага. Интересът му вече е насочен инцяло към секси модела Бориса Тютюнджиева.

"Това, което се случи между нас с Индира, беше свръхемоционално. То е като химически взрив. Аз й казах, че имам някакви симпатии към Бориса. Първоначално знаех, че тя има връзка, а разбрах, че няма, няколко дни след това. Не съм планирал дали ще правя секс, това си е човешко. Просто усетих за себе си, че не съм правилният човек за Индира. Физически има много красиви жени, но тая подплатеност при Бориса не всяка я има. Това е, което аз търся", сподели влюбеният Борислав пред друг участник в шоуто.

В същото време Бориса изглежда е усетила мераците му и побърза да успокои Индира, че между тях няма да се случи нищо. Дали ще удържи на думата си, предстои да проследим.

Заедно с това ще видим как ще се развият отношенията между новата заформяща се двойка – 33-годишният охранител Емил Каменов и 23-годишната студентка по право Гергана. Симпатиите изглеждат взаимни, само че засега хубавицата се въздържа от коментар по темата и все се опитва да я отбягва.

"Всички се превземат, не харесвам хора, които се превземат. Дразни ме и това, че ти не ми обръщаш никакво внимание. Ако ти не искаш… или нещо, просто ми кажи. Искам теб. Както искаш, така ме разбирай, ама не така като Боби и Индира", сподели Емил пред Гергана.

Водещи

Най-четени