Новият жокер в „Къртицата“ предизвика бурни емоции 03.05 | 14:30

Всеки срещу всеки

От iNews.bg

Първият жокер, свързан с новата къртица вся смут в Базата. Репродукция на "Сътворението на Адам" на Микеланджело събуди съмнения и насочи играчите към творческите личности в играта.
"Това е някой от култористите", заяви Сано като визираше мма боеца Георги или Емил Каменов.

Ивайла насочи съмненията си към някой, който може да рисува, защото подсказката е картина, а Костя я поправи, че това е снимка в рамка.

"Свързвам го с Емо Каменов, защото е библейско, а той чете библията. Другият ми вариант е Коста, защото жокерът е свързан с изобразителното изкуство.", категорична беше Бориса Тютюнджиева.

Костя пък смята, че "Сътворението на Адам" буди подозрения към Виктория и Евгени, които са живели и работили в Италия, тъй като изображението е стенопис в Сикстинската капела.

"Най-много връзки жокерът има с мен, но не съм аз", добави Сано. Той смята така, защото е човек на изкуството, при това е силно религиозен.

Зрителите на продукцията пък решиха да номинират Марина, която ще се изправи на елиминационен тест за оставане в шоуто срещу избраника на групата. Щом разбра, че е номинирана, Марина рухна и заяви, че ако трябва да отиде в изолатора, ще си тръгне от шоуто по свое желание. Тя беше категорична, че не би могла да издържи психически да остане насаме със себе си в тъмното подземие на Базата.  

1269210

Водещи

Най-четени