Новото гадже на Неймар ще ви вземе акъла (СНИМКИ) 29.10 | 18:30

Поредният сръбски модел, който подлуди света

От iNews.bg

Поредният сръбски модел завладява света. Новата изгора на Неймар взе умовете на мъжете, а и на жените. Сорая Вучелич срещнала бразилската суперзвезда на Барселона на остров Ибиса и оттогава са неразделни.

Електронното издание на сръбския ветник "Курир" пък отбелязва, че голмайсторът на Бразилия на Мондиал 2014 използва всяка свободна минута, за да бъде с лепата сръбкиня. Изданието дори стига по-далеч, настоявайки, че бразилецът до такава степен е хлътнал по Сорая, че е готов да я нaправи г-жа Неймар.

Медията дава като пример колко влюбен е футболистът на Барселона с това, че наскоро е изпратил самолет на възлюбената си до Италия, където тя живее и работи в момента, за да могат да се видят. В Испания и Сърбия пишат, че Неймар буквално се е превърнал в роб на сръбската богиня и изпълнява всяко нейно желание.

Сорая Вучелич е един от най-оборотните сръбски модели, като 28-годишната сръбкиня е известна с провокативното си поведение, изразяващо се най-вече с навика ѝ да се появява в оскъдно облекло Неймар и Сорая все още бе са обявили връзката си публично, но по всичко личи, че това е само въпрос на време. Вижте зашеметяващата Сорая Вучелия в галерията на Sporta.bg.

 

Водещи

Най-четени