Няма да повярвате как изглежда звездата от "50 нюанса сиво" сега! 30.06 | 16:57

Джейми Дорнан си е пуснал мустак, но смятате ли, че му отива?

От Йоанна Димитрова

Джейми Дорнан накара фенките на "Петдесет нюанса сиво" да припадат, благодарение на ролята си на нежния герой Кристиан Грей.

Но докато бизнесменът Грей беше гладко избръснато парче, актьорът Джейми Дорнан е убеден, че новият му, брадясал вид ще го направи победител. 33-годишният актьор е пуснал мустаци за новия си филм Jadotville и сподели снимки в своя Instagram.

1528699
1528700
Междувременно, в понеделник, Джейми е бил забелязан в Лондон с две жени, които нямат нищо против новия му вид - съпругата му Амелия Уорнър и 1-годишната им дъщеря Дулси.
1528697
Новият облик на актьора може да дойде като шок за феновете му, които предпочитат да видят ирландския актьор добре обръснат и изящно облечен, както в "50 нюанса сиво" - като мултимилионера бизнесмен Кристиян Грей.
1528702
Джейми е пуснал брада заради ролята си в предстоящия филм драма Jadotville, която разказва историята на ирландския комендант Пат Куинлан, който води войските си в битка в Конго през 60-те години. Това ще отнеме известно време на актьора, който е обожаван заради ролята си в "Сенките", да убеди феновете си, че новото окосмяване по лицето му е достойно за него.

Водещи

Най-четени