Няма да повярвате от кого получи пръстен Тони Стораро 18.01 | 13:53

Турчин се влюби във фолк звездата

От Мартина Панайотова

Тони Стораро имаше възможността да се запознае лично с един от най-популярните кларнетисти на Турция – Хюсню Шенлендириджи.

Инструменталистът толкова се впечатлил от таланта на звездата на Diapason Records, че на раздяла му подарил своя пръстен, който носи винаги от десетилетие насам.

Турският музикант дошъл на посещение в България при свои приятели. Те от своя страна пък познавали изпълнителя на "Ти си от мойта кръвна група” и още на първата вечер след пристигането му го запознали с родната звезда.

Двамата веднага намерили много общи теми за разговори покрай музиката.

Хюсню Шенлендириджи изявил желание да посети участие на Тони Стораро. Той го придружил на няколко изяви в различни краища на България и останал очарован не само от таланта на гласовития шумналия, но и от изключително топлия прием, който му оказвал публиката навсякъде.

На раздяла кларнетистът му подарил своя пръстен, с който не се бил разделял от цели десет години. Инструменталистът е убеден, че бижуто му е носило късмет досега и когато го връчил в ръцете на Големия Тони пожелал и неговия живот да е изпълнен само с успехи и положителни емоции.

106a0a50-0518-0bb5-e6b6-43e985926644



Водещи

Най-четени