Опасна комбинация от силни емоции и желязна воля: Рая Назарян 26.06 | 19:15

Новата фаворитка на Борисов ще навърши 39 през септември и така ще се запише като един от най-младите председатели на НС в историята след Никола Минчев от ПП

От iNews

Новата фаворитка на в Бойко Борисов ще навърши 39 години на 16 септември тази година. Така тя ще се запише като един от най-младите председатели на НС в историята. По-млад от нея бе само Никола Минчев от ПП.

Рая Назарян влезе в политиката с летящ старт през 2022 г., а вече заема един от трите най-важни поста в държавата! 3а такива като нея французите си имат термин - "политически потенциал". Надушил ,го е и Бойко Борисов, защото лично той я представи като новото силно лице в ГЕРБ. Тогава Борисов я нарече "форлойфер на партията в съдебната реформа". Това е спортен термин, в маратона например може да се използва за бегача, който тича най-отпред и "дърпа" останалите състезатели. Лично бившата депутатка от ГЕРБ и настояща конституционна съдийка Десислава Атанасова е одобрила Назарян и я приела като своя ученичка, пише "Галерия". Чиракувала е при Менко Менков, адвокат на Бойко. Съдружник й е Тервел Георгиев, който е адвокат на брата на бившата шефка на НС от ГЕРБ Росица Кирова, за когото се говори, че е близък до Таки. Самата Кирова беше от ИТН на Слави, но след едно возене в джипката на Бойко, рязко мина към ГЕРБ. Викат й Роси Кораба, защото има собствена флотилия по Дунава. А една от първите задачи на Райчето бе да води делото срещу Бойко Рашков, когото в ГЕРБ ненавиждат заради "онзи арест'' на Борисов.

Красивата варненка със сигурност ще дръпне още в кариерата и нищо чудно след някои и друг предсрочен вот да я видим като премиер, говори се в ГЕРБ. "Форлойферка-та" на Борисов може да е от скоро в политиката, но е момиче от сой. Завършила е елитната варненска гимназия за хуманитарни науки и изкуства "Константин Преславски". Обаче не мечтае за модния подиум, за киното или попфолк сцената като повечето хубави девойки. Още от ученичка твърдо решава, че иска да е адвокат и здраво заляга над учебниците.

Тя е морско чедо и обожава водата. Добра плувкиня е и заедно със сина си често влизат навътре в морето. Назарян обича и планината. Често отскача за бързи преходи на Витоша, където я придружава синът й и семейни приятели, които също са с деца. Харесва й това, че тук хората са по-човечни, по-спокойни и дори непознатите се поздравяват. А и след напрегнатото политическо ежедневие именно в зелените гори на Витоша се зарежда, почива си и остава насаме с мислите си. Много обича и Родопите и когато има по-дълга почивка взема сина си, пали колата и отива натам.

Като всяка дама от зодия Дева и Рая е опасна комбинация от силни емоции и желязна воля. Блондинката от арменски произход грижливо пази личния си живот. Доскоро бе обвързана с Емил Арабаджиев, собственик на модната империя "Денил", дори известно време е била съдружник в бизнеса.

Рая не е омъжена, но има едно дете. Като всяка майка много се гордее със сина си.

Имам късмет да имам благодатно дете, което се роди доста мъдро и не ми се е налагало да го възпитавам по-сериозно", сподели тя пред bTV малко преди вота.

Освен че плува като риба, Рая Назарян е отлична скиорка. Ските и екйпчето й са все класни марки. Въпреки натоварения график продължава да тренира и да спазва здравословен хранителен режим. Като, всяка млада жена и тя обожава пътешествията. Обикаля красивите кътчета на България, а когато има време, се радва и на екзотични воаяжи в чужбина.

Водещи