Опашкa за билети за концерта на Лейди Гага у нас 27.04 | 12:35

От днес започна продажбата на билети за концерта на 14 август

От Олга Андреева

Опашка се изви пред касата на Билетния център в НДК, след като днес започна продажбата на билети за концерта на Лейди Гага на 14 август на Националния стадион "Васил Левски”.

20 фена, купили билет за концерта днес, ще получат като подарък последния албум на Лейди Гага "Born this way”, който е с продадени повече от 6 милиони копия по цял свят и включва едни от най-големите хитове на изпълнителката като едноименното парче "Born This Way”, "Marry The Night”, "Judas”, "The Edge of Glory” и "Yoü and I”.

Всички фенове, закупили билети през днешния първи ден на продажбите, само от касата на Ticketpro в НДК, имат шанса да спечелят новия албум на поп-иконата, уточняват организаторите на концерта.

След приключване на работния ден ще бъдат изтеглени номерата на 20-те печеливши билета, които ще бъдат публикувани утре на www.sme.bg

Според последните изисквания на самата изпълнителка, теренът на стадиона няма да бъде разделен на зони и билетите няма да надхвърлят 120 лв. Промяната е продиктувана от желанието на звездата за по-близък контакт с хората, без бариери и заграждения. Билетите за трибуните остават без промяна - от 70 до 200 лв. 

В спектакъла ще участват около 50 души. Звездата идва и с две подгряващи групи.

Водещи

Най-четени