Освиркаха Мадона в Дубай 04.06 | 11:17

Певицата се появи на сцената с час и половина закъснение

От Олга Андреева

Поп иконата Мадона беше посрещната с освирквания на последния си концерт в Обединените арабски емирства, част от стартиралото преди дни световно турне, съобщи Contactmusic.com.

Повод за възмущението на феновете ѝ, платили, за да видят любимката си, стана прекалено голямото ѝ закъснение.

Певицата излезе на сцената в Дубай с 90 минути закъснение, които бяха изнервили до краен предел дошлата с желание за забавление публика.

Не стана ясно и каква е причината за появата с час и половина по-късно.

Източник коментира реакцията на публиката пред The Sun: "Много е нетипично за местната публика да освирква когото и да било, явно са били доста вбесени. Вероятно това е донесло на Мадона и куп глоби. Все пак тя се опита да спечели отново публиката."

По план Мадона трябва да изпълни още един концерт в Дубай на 5 юни.

Тя стартира турнето си MDNA със силен концерт в Израел. Предстои ѝ да мине през Европа и Северна и Южна Америка, преди да завърши турнето си в Австралия в началото на 2013 г.

Извън новите песни от албума "MDNA", поп иконата изпълнява и хитовете "Vogue", "Like A Virgin", "I'm A Sinner", "Like A Prayer", "Celebration".

С нея на турнето са дъщеря ѝ Лурдес, която се грижи за костюмите, както и 11-годишният ѝ син Роко Ричи, който дори се появява на сцената, за да танцува брейк и да пее.

Водещи

Най-четени