Парис Хилтън разкри кои българки биха ѝ станали дружки 15.11 | 21:20

Блондинката се смята за нормално момиче, въпреки парите

От Цанка Донкова

Парис Хилтън разкри кои българки биха ѝ станали дружки. Блондинката изтъкна в ефира на Нова телевизия, че най са ѝ допаднали Мира Радева и Еделвайс, съобщава в. "24 часа".

Парис коментира и останалите съквартиранти, но не скри симпатиите си към двете дами.

"С всички се разбирах, но все пак майката на младоженците е една жена, която би била моя приятелка. Тя е много забавна. Освен това онова русото момиче, което беше с кученцето, също ми харесва, тъй като и тя като мен обича животните", каза богатата наследница.

Стана ясно още и че госпожица Хилтън е предпочела именно VIP Brother пред останалите ѝ предложени от различни шоута.

"Не ми беше трудно да приема. Никога не съм гледала шоуто, това е първият ми VIP Brother и ми беше любопитно", заяви Хилтън.

Но въпреки голямото внимание и многото пари, красавицата определя себе си като нормално момиче.

"Мама никога не ме е съветвала да се омъжвам за богат човек. Карала ме е аз самата да съм успешна", разкри блондинката. Като уточни, че се радва, че за разлика от нейни приятелки на нея не ѝ се налага да търси брак по сметка.

Хилтън разкри още, че най-близкият ѝ човек е член на семейството ѝ. Става дума за сестра ѝ Ники, която освен че е нейна приятелка е и нейн пръв съветник.

Блондинката разкри и няколко тайни за външния си вид. Освен че тя поддържа фигурата си с пилатес три пъти в седмицата и е любителка на масажите и хубавата козметика, оказа се че Парис не се излага на слънце, по съвет на майка ѝ.

Тенът, който има го придобива единствено чрез специални спрейове.

Водещи

Най-четени