Пипа Мидълтън сключи сделка за първата си книга 28.11 | 11:14

За 400 000 лири Пипа ще сподели опита си като организатор на събития

От Олга Андреева

По-малката сестра на дукесата на Кеймбридж, Пипа Мидълтън, е подписала договор на стойност 400 000 лири с издателска къща, съобщи Independent.

27-годишната Пипа, прочула се след сватбата на сестра си на 29 април т.г., ще напише книга за планирането на парти, която трябва да излезе на пазара за следващата Коледа.

За чаровната сестра на съпругата на принц Уилям "наддаваха" някои от най-големите издателски компании във Великобритания. В крайна сметка правата да издаде първата ѝ книга получава Michael Joseph, собственост на Penguin books.

Книгата ще излезе чак в края на следващата година, за да не бъдат засенчени празненствата покрай диамантения юбилей на кралица Елизабет Втора.

Идеята е книгата да бъде наръчник на перфектната домакиня на различни събития – ще включва рецепти, анекдоти и най-дребни детайли около организирането на партита и други събития.

Пипа има какво да каже по въпроса, като се има предвид, че е работила като професионален организатор на събития в базираната в Лондон компания Table Talk, както и във фирмата на родителите си Party Pieces.

Водещи

Най-четени