Пиршество от плът и сексапил на „Оскар“-ите 27.02 | 11:56

Кой какво показа на червения килим...

От Олга Андреева

Церемонията по връчването на най-престижните кинонагради "Оскар" освен тържество на творческия потенциал, е неизменно и празник за окото.

Подготовката, особено при дамите, отнема понякога почти цяла година, за да могат да блеснат слаби, стегнати, с перфектна прическа, тен и, разбира се, тоалет на фамозното събитие.

И тази година звездните дами от киносредите изнесоха истински спектакъл на червения килим – блясък, сексапил, изящество и много плът.

Деколтетата и голите гърбове на тазгодишната церемония по връчване на "Оскар"-ите и на съпътстващите я партита определено се оказаха на почит.

Дженифър Лопес, която се качи на сцената, за да връчи награда, за пореден път показа, че не случайно е застраховала задните си части, както и, че естественият бюст трудно може да си съперничи с творенията на пластичната хирургия. Къде по-щедри, къде по-скромни деколтета показаха и други нейни колежки, но за това – вижте в галерията.

Анджелина Джоли пък по традиция наблегна да дълбока цепка и демонстративно заголи бедро на червения килим.

С фаталния си поглед Мила Йовович доказа, че не е нужно да показваш много плът, за да накараш мъжете да затаят дъх, а Руни Мара убеди, че дори и с дълбоко деколте и гол гръб може да вледени всяка похотлива мисъл.

Актриси от по-старата генерация като Мерил Стрийп, спечелила третата си статуетка за ролята на Маргарет Тачър, и д-р Куийн Лечителката, Джейн Сиймор, също заявиха с роклите си, че не се предават и има какво още да покажат.

Мишел Уилямс, напук на преливащата от сексапил роля, в която се превъплъти в "Една седмица с Мерилин", се появи в съвсем непредизвикателна рокля, която пък съвсем подхожда на детското ѝ миловидно излъчване.

И все пак остана далеч от Гуинет Полтроу, която може да отнесе приз за най-облечена знаменитост на церемонията с дългата си до земята рокля и наметало, без от това да пострада съблазнителността ѝ.

Водещи

Най-четени