Пламъци вилняха из дискотеката на Коцето 15.12 | 17:06

Това е поредната беля на главата на певеца

От Цанка Донкова

Дискотеката на Коцето в Студентски град – "Плаза" е била обхваната от пламъци, съобщава в. "Телеграф". Пожарът е вилнял в заведението в нощта на фаталния петък 13-и.

Огънят е тръгнал от покрива на заведението и е бил предизвикан от късо съединение на електрически кабели, твърдят очевидци.

Посетителите били евакуирани, тъй като пламъците бързо се разрастнали. Отзовалите се пожарникари обаче успели да се справят със стихията.

Това е поредната беля на главата на Коцето. Преди месец домът му бе обект на кражба, докато той и семейството му спокойно гледали телевизия. Сред липсващите вещи бе и лаптоп, от който бяха разпространени в публичното пространство голи снимки на певеца. Той обаче обяви, че те са монтаж.

Освен това певецът стана жертва и на парична измама. Подаръкът, нов автомобил, който той искал да подари на половинката му за рождения ѝ ден, така и не стигнал до нея. А хората, с които братът на Коцето го свързал, запознати с борсите за употребявани автомобили в Германия, се обзавели с 80 хил. Лева.

Водещи

Най-четени