Потвърдено! Яна носи бебето на Петко 08.01 | 16:52

Dancing Stars отново излиза на дансинга – тази пролет по Нова тв

От Мартина Панайотова

След редица шушукания по адрес на звездната двойка Яна и Петко и евентуалната бременност на танцьорката, информацията бе потвърдена официално от екипа на Dancing Stars, чийто втори сезон ще стартира тази пролет.

Пилотният сезон доказа, че Dancing Stars е много повече от дансинг – освен арена на бляскави изпълнения, шоуто се превърна и в сцена на поредица вълнуващи сюжети – една любовна история прерасна в брачен съюз – Яна и Петко; шампионската любов между победителя Ангел и половинката му Дорина продължава и до днес; една световна звезда – Стелла Ангелова, се завърна в родината си, за да докаже, че истинските бойци са готови на всичко в името на победата; други като Елен Колева потърсиха себе си и своя нов имидж именно в света на танците, а трети, като наскоро навършилата 70 години Латинка Петрова се превърнаха в пример за неостаряващия човешки дух.

Ритъмът на музиката и красотата на танцовото изкуство заредиха с успех и позитивни емоции цялата година за семейството на Dancing Stars. То се увеличи с още един член – първородната дъщеричка на неповторимата Галена Великова, а Dancing Stars екипът очаква и още едно бебе в края на второто издание на формата.

Шампионката в шоуто Яна Акимова, която срещна съпруга си на дансинга на най-популярния танцов формат, очаква първата си рожба. Именно заради това тази година тя няма да участва в състезателните двойки и е поканена за главен консултант на проекта, се казва в прессъобщението на bTV.

Иначе, във втория сезон на танцовия формат ни очакват огромни дози финес, стил и танцувална класа. Шоуто няма да изневери на стила си и отново ще събере на една сцена едни от най-интересните и провокативни личности.

Интересното е, че тази година продуцентският екип от Old School Productions планира още по-оспорвано състезание, като  селектира едни от най-утвърдените международни имена в танцовото изкуство, които да направи част от запомнящия се телевизионен проект.

Продуцентите на шоуто Old School Productions вече работят и по селекцията от танцуващи звезди, като разговорите с тях ще продължат до края на месеца. Кои ще бъдат те обаче, ще разберем напролет, когато Dancing Stars ще открие дансинга и ще запази първия танц за своите звездни участници и за зрителите на Нова тв.

Водещи

Най-четени