Потопете се във винтидж културата с ритъма на суинг 26.03 | 18:25

The Smugglers Collective ви канят на пътешествие назад във времето

От Мартина Панайотова

Идната събота (30 март) вещае експлозия от музикални стилове, която ще избухне със Swing и R&B, ще продължи с Rock'n'Roll и ще завърши с Electro-Swing.

За онези, които досега не са присъствали на тяхно събитие, SMUGGLERS SWING CLUB представя музиката в стил Swing и Rock'n'Roll от 40-те години до наши дни, когато процъфтява Electro-Swing.

Уникалните по рода си срещи между популярното от вчера и днес стартират като експеримент на ентусиасти, решени да популяризират винтидж музиката сред по-широка аудитория.

Гидове в това своеобразно пътешествие назад във времето ще са DJ-те от The Smugglers Collective, които ще направят всичко по силите си да пресъздадат годините непосредствено след Втората световна война, когато единствената цел на хората е била да се забавляват на многобройните балове и партита.

В търсене на уникалното усещане за щастие и свобода този период от историята се характеризира с еуфорията от края на войната, когато все още униформени мъже и жени се радват на живота в ритъма на популярния тогава суинг.

За да е максимално автентично преживяването от The Smugglers Collective приканват всички гости да се пременят в типични ретро костюми и прически, но със сигурност няма да ви върнат, ако се появите цивилни.

Всички желаещи ще имат възможността да бъдат преобразени във войнишки и моряшки униформи, като медицински сестри, полицаи или стюардеси на място от професионалисти в традиционния за клуба "Винтидж будоар".

Организаторите на партито обещават да пресъздадат епохата, като превърнат клуба в истинска бална зала от 40-те години с характерните декори, светлини и военни атрибути.

Стартът на винтидж-събитието е от 21.00 часа в клуб Mixtape, където ще се състои поредното издание на SMUGGLERS SWING CLUB.

Входът е на цена 8 лева без предварителна продажба на билети.

Водещи

Най-четени