Приключи пробацията на Линдзи Лоън 31.03 | 16:35

Съдията препоръча на актрисата да се съсредоточи върху работата

От Елена Кирилова

Пробацията на Линдзи Лоън най-сетне приключи, съобщава Digital Spy.

Актрисата се върна в съда за последен път в четвъртък, 29 март, където съдия Стефани Сотнър заяви, че Лоън официално е завършила изпитателния си срок.

Съдията подчерта, че в рамките на годината, която ѝ бе дадена, звездата е направила всичко, което съдът е поискал от нея. Тя обясни на Лоън, че единственото, което трябва да прави оттук нататък е да спазва законите, което не е толкова трудно.

На актрисата ѝ бе даден съвет да сложи край на безкрайния си престой в нощните клубове и да се съсредоточи върху работата.

От своя страна, звездата благодари на съдия Сотнър и ѝ каза, че тя ѝ е помогнала да се върне обратно към нормалния си начин на живот. Лоън заяви, че наистина цени труда на съдията и напусна съда.

Кошмарът на Линдзи изглежда най-сетне приключи, след като преди време тя наруши пробацията си по дело за шофиране в нетрезво състояние и ѝ се наложи и по този повод да се изправи пред съда.

Тя бе осъдена на 30 дни затвор, но в крайна сметка прекара там по-малко от пет часа, тъй като в затвора нямало достатъчно място.

Водещи

Най-четени