Принц Уилям спретна "тройка" с Бон Джови и Тейлър Суифт 27.11 | 13:45

Принцът на благотворителна галавечер в двореца Кенсингтън

От Мартина Панайотова

Принц Уилям изненада гостите на благотворителна галавечер, когато се качи на сцената и пя с Джон Бон Джови и Тейлър Суифт, пишат "Дейли експрес" и Contactmusic.

Бъдещият крал на Великобритания направи дует с американския рок идол, докато той изпълняваше хита си Living on a Prayer пред 600 гости и музикални знаменитости.

Забележителната изява на кралската особа се състоя в края на благотворителна вечер, организирана в помощ на млади бездомници.

След пищна вечеря гостите, които бяха платили куверти по няколко хиляди британски лири, заеха местата си в шапито, издигнато за случая в кралската резиденция. Бон Джови последен излезе за гастрол на сцената, след като получи специална награда за благотворителните си младежки проекти в САЩ.

Рок изпълнителят, който е продал над 130 милиона албума по света, взе китарата си и подхвана най-известните си хитове, припомня БТА.

Последният беше песента от 80-те Living On A Prayer. При първите ѝ встъпителни акорди Бон Джови обяви на присъстващите, че когато се прибере в родината си, ще направи голямо дарение за младите бездомни британци като "ранен коледен подарък". След това той подкани принц Уилям да се присъедини към него на сцената. Британските вестници преди време бяха писали, че херцогът на Кеймбридж е изпълнявал караоке версия на Living On A Prayer на сватбеното парти на братовчедка си Зара Тиндъл.

Усмихнатият принц Уилям прие поканата, а заедно с него пред микрофона застана и другият хедлайнер на вечерта – Тейлър Суифт.

Триото направи забележителна версия на хита на Бон Джови. Присъстващите станаха на крака, за да приветстват изпълнението. Принц Уилям поздрави Суифт и Бон Джови за подкрепата, след което засмян слезе от сцената под бурните ръкопляскания на публиката.

Според организаторите на вечерта изпълнението на кралската особа не е било предварително планирано и никой не е знаел за него.

Водещи

Най-четени