Роби Уилямс още е тийнейджър 15.10 | 10:19

Бори се с идеята, че вече е баща и има нови отговорности

От Олга Андреева

Въпреки че преди месец стана баща, Роби Уилямс признава, че вътрешно продължава да се чувства като тийнейджър. Пред немското издание на сп. GQ 38-годишният певец признава, че все още се чувства по същия начин като на 16.

"Дълбоко в мен аз продължавам да съм на 16. Доста от уменията ми са останали точно на същото ниво, на което бяха и когато започнах кариерата си", казва Роби, който миналия месец се сдоби с първото си дете – малката Теди.

"Оттогава насетне все някой се грижеше за мен. Винаги имах хора наоколо, които успяваха да ми осигурят всичко необходимо. А сега станах баща. Никога не ми се е налагало да се грижа за себе, а сега изведнъж трябва да се грижа за едно малко същество."

Роби е искрен и споделя, че се чувства объркан и уплашен, докато приспособява живота си към детето и търси идентичността си.

"В момента се водят тежки преговори между бившето и настоящото ми аз. Буквално всеки ден осъзнавам по нов начин кой съм и какъв трябва да стана. Това е объркващо и плашещо. Защото вътрешно аз все още съм тийнейджър."

Междувременно певецът призна, че е бил на косъм да се откаже от музиката преди няколко години заради разочароващи продажби, съобщи STV.

"Не ми пукаше особено за кариерата ми през 2006 г. Просто се чувствах ужасно летаргично, сякаш не мога вече да отговоря на изискванията за поп звезда. В емоционален план бях се сбогувал с кариерата ми на певец. Бях започнал да рисувам и исках да стана сериозен артист. За съжаление съм ужасен художник, а и не съм по радикалните решения."