Робърт Патинсън  вече е женен мъж 11.09 | 16:48

За годежа на двойката се разбра през пролетта на 2015 г.

От iNews.bg

Известният британски актьор Робърт Патинсън тайно се е оженил за приятелката си, британската певица и композиторка Еф Кей Ей Туигс, която му забранява да се среща с колегите си от прочутата вампирска сага "Здрач".

Патинсън и Еф Кей Ей Туигс, истинското име на която е Талия Барнет, твърдяха, че няма скоро да минават под венчило, но според US Magazine те вече са се врекли един на друг във вечна вярност на тайна церемония. 

За годежа на двойката се разбра през пролетта на 2015 г. Първи тайната издаде певецът Ти-Пейн, който каза в интервю, че Еф Кей Ей Туигс няма да участва в албума му, защото вече е сгодена и уточни за кого. Друг приятел на двойката пък каза, че те вече са си разменили пръстени и живеят заедно.

1565442

Робърт Патинсън и Еф Кей Ей Туигс бяха заснети за пръв път заедно през септември миналата година. Преди това той имаше връзка с актрисата Кристен Стюарт. Те се разделиха през 2013 г., след като четири години бяха заедно. 

Наскоро медиите съобщиха, че Патинсън няма да присъства на кинофестивала във Венеция, за да избегне срещата с бившата си любима, партньорката си от "Здрач" Кристен Стюарт. Източник, близък до актьора, каза, че Патинсън не иска да се сблъсква непрекъснато с нея в "много малката" Венеция. Актьорът трябваше да представи в Града на гондолите новия си криминален филм "Детството на един лидер".

Водещи