Свен Вет готви драконовско парти на Cacao Beach 10.08 | 12:14

Ще има сцена с няколко нива, видео пърформанс и горещи танцьорки

От Олга Андреева

На 18 август България ще стане част от световното турне под заглавие The Year of the Dragon Tour на Свен Вет. Организаторите от Метрополис обещават най-горещата точка в този ден да бъде Cacao Beach със сцена с няколко нива, видео пърформанс и горещи танцьорки.

Родната публика ще се срещне с немския техно и транс класик за първи път от две години насам и 14 години след незабравимото му първо гостуване у нас.

Сам роден под знака на Дракона от китайския календар, Свен стартира световната си обиколка от далечния Изток в началото на януари в духа на оптимизма и очакването на вълнуващи забавления.

Плажът до Cacao Beach ще има специална сцена на няколко нива за още по-интензивен контакт на публиката с гостите зад пулта и за по-добър поглед към горещите танцьорки.

Пирът за сетивата ще бъде допълнен от видео пърформанс и инсталация от LED-екрани, създадена специално по повода от видео артиста Дилян Христов (D-Alien).

Българският продуцент Страхил Велчев, познат като KiNK, чиито тракове са неизменна част от сетовете на Вет в последните 2 години, и Metropolis DJs ще подгреят представянето у нас на германеца.

Партито на KiNK Live и Свен Вет, което се осъществява с медийната подкрепа на iNews.bg, е част от Teleport Ibiza – две събития, които представят двете най-популярни партита от меката на електронната музика – Ибиса CircoLoco (на 17 август, с участието на Davide Squillace и Matthias Tanzmann) и култовата марка Cocoon.

Комбинираните едноименни билети за събитията от 40 лева свършиха, а единичните пропуски са на цена от 20 лева за Davide Squillace и Matthias Tanzmann и 35 за Свен Вет и KiNK Live. Продават се в мрежите на Eventim и Ticketstream.

Водещи

Най-четени