Селена Гомес - тийн звезда за милиони 20.05 | 12:50

Красавицата изгря с чаровна фотосесия за сп. Forbes

От Мартина Панайотова

Докато гаджето на Селена Гомес бе избран за корица на новото издание на списание Forbes, което преди дни представи своята класация на най-влиятелните хора, чаровницата също не пропусна да се изяви там.

Бийбър и Гомес спретнаха една страхотна фотосесия, представящи ги като двама доста начетени млади инвеститори (забележете строгата, черна, къса рокля на Селена).

Въпреки че Селена не успя да се класира в престижния топ 100, тя съумя да изпъкне сред най-прогресивните нови звездни предприемачи и се нареди до имена като Стийв Неш, Фърги и Зоуи Дешанел.

Благодарение на няколко мъдри бизнес инвестиции, госпожица Гомес определено успя да докаже името си в суровия свят на бизнеса. Звездата има не само модна линия и собствен парфюм, а миналия ноември реши да закупи акции за 750 000 долара от новата апликация за споделяне на снимки Postcard on the Run.

Вложих парите си в този проект, защото чувствах, че той е значим – обяснява Селена, като добавя, че в iPhone-a си има над 700 снимки. - Преди обожавах да разглеждам албуми със семейството си, но вече не ми остава време да го правя. В това да държиш снимка има нещо наистина вълшебно."

В момента Селена Гомес се намира в София, където снима новия си филм "The Getaway", така че – кой знае, може късметът да се усмихне на някой от вас и да се запознае с нея. Джъстин е далеч...



Водещи

Най-четени