Синът на Пол Маккартни прави Beatles 2 04.04 | 09:35

В новата група ще участват синовете на Джон Ленън, Джордж Харисън и Ринго Стар

От Олга Андреева

Възможно ли е Beatles да се възродят след повече от четири десетилетия? Една от най-влиятелните групи в историята на поп музиката се разпада през 1970 г. заради неразбирателство между членовете ѝ.

Днес обаче синът на Пол Маккартни, Джеймс, е решен да създаде Beatles 2 като събере синовете на великолепната четворка в група, съобщи NME. 

Джеймс, който има два издадени албума, "Available Light” и "Close At Hand”, призна, че е обсъждал идеята с Шон Ленън и Дани Харисън, които изглежда са навити.

Синът на Ринго Стар, Зак Старки, изглежда обаче, че не е голям фен на идеята. Не е изключено към Beatles 2 да се присъедини другият син на Ринго Стар – Джейсън.

Пред BBC Джеймс споделя: "Не знам дали Зак би го направил. Може би по-скоро Джейсън. Аз съм абсолютно за. Шон изглежда навит, Дани също. Ще се радвам, ако го направим."

На въпрос дали наистина мисли, че идеята ще се реализира, младият музикант казва: "Да се надяваме. Нека изчакаме и ще видим. Ако е рекъл Бог."

Миналия месец Пол Маккартни разкри, че неведнъж с колегите си от легендарната британска група са обсъждали възможността да се съберат отново, но са взели окончателно решение да не го правят, за да не рискуват да заличат блясъка на наследството си.

Водещи

Най-четени