Слънчево реге за слънчеви момичета! 05.12 | 14:48

Предстои ни да забравим за студа за малко и да се потопим във вихъра на танците и тропическата музика.

От Лазар Тодоров

"Reggae is good for you!" отново ще приюти реге изпълнители за едно последно забавление за тази година. Този път Selector Lazy Face (водещ на Jamaica Air Force radio show) е решил да отдаде заслуженото на дамите и да събере на едно място 8 музикални селекторки, всяка от които ще представи собствено разбиране и виждане за ямайската музика.

В това Ladies Special издание участниците са подготвили разнообразна музикална палитра ще ни разходят от ска до джънгъл, през ръб-а-дъб, до най-новите денсхол хитове.

Rztura b2b Stelassie (Reaction selecta crew), познати от предаването "Центрофуга" по Радио "Реакция" ще разкършат присъстващите с миксове от джънгъл и реге.

Iva Vezirska (ex- Our House) ще се погрижи за олдскуул насторението, а Fall Monke ще ни потопи в ямайския ъндрграунд. За финал Mirasta b2b Ayo (Аyo е нежната половинка на Jahmmi Youth) са подготвили музикални изненади от най-новите течения в традиционното реге, обединени от жанра new roots.

"Reggae is good for you!" е поредица от партита, която вече две години приютява артисти от цял свят (Бразилия, Хъватска, Полша), така и голяма част от българските реге изпълнители (Jahmmi Youth, NRG_D, Samity и много други).

Събитието ще се проведе на 6-ти Декември (Никулден) в малката зала на club *MIXTAPE 5* - B-Side. Началото е в 22 ч., а входът е 5 лв. (само на място).

Водещи

Най-четени