Софи Маринова: Чакам дете и съм много щастлива 03.12 | 14:30

Звездата твърди, че това е най-големия ѝ коледен подарък

От iNews.bg

Напоследък медиите гърмят, че фолк звездата Софи Маринова чака дете. След многото спекулации певицата потвърди слуха.

"Истина е това, което се говори от известно време насам. Чакам бебе и съм безкрайно щастлива! Това е най-хубавата новина за Коледа и за рождения ми ден. Сбъдната мечта е да имам второ дете. Много ме беше страх да не остана само с Лоренцо, който вече е на 11 години, а през декември аз правя 39", сподели Софи за "България днес".

Маринова отказа да разкрие самоличността на таткото, но заяви, че не е боташ, както пишат жълтите медии.

"Пълни глупости са това! Бил милионер, бил богаташ, какво ли не прочетох. Няма такова нещо! Софи Маринова сама си гледа децата, сама си изкарва парите. Няма да разкрия кой е. Да вземе да ми дойде на крака и да иска да е баща. Няма да стане! Решила съм на никого да не казвам. Тук-таме даже се шегувам, че идея си нямам кой е" - разпалено обясни Софи

Маринова все пак споделя, че е млад мъж, с когото са се запознали в дискотека по време на нейно участие.

"Млад, здрав, красив! На 20 и няколко години. Такъв го търсих, за да имам хубаво дете" - разказва Софи с нотка ирония в гласа си. Певицата и бившият й любим Дачо са правили безброй опити за наследник, но все неуспешни.

"Бях изгубила надежда за бебе. С Дачо през последните години много опити правихме, но не ставаше. Докторката ми каза, че съм добре и реших да се заема" - казва Софи. Фолк дивата смята да продължи с участията, докато бременността не започне да й тежи. Единственото, от което се притеснява, са килограмите, които ще натрупа през предстоящите няколко месеца.

 

Водещи

Най-четени