Става страшно в Къртицата! Вкарват бивша любовница на един от участниците 07.03 | 13:50

Жена му също е в шоуто

От iNews.bg

Зрителите на втория сезон на Къртицата ще станат свидетели на невиждана драма за родния ефир. В лагера на шоуто ще пребивават женена двойка и бивша любовница на съпруга.

Става дума за семейство Емил и Христина Русеви. От днес двамата ще се радват на присъствието на моделката Виктория Джумпарова, която е бивша дългогодишна любовница на Емил.

Виктория разказа пикантни подробности около отношенията си с бизнесмена. Двамата започнали да излизат през 2003 г., същата година Емил и Христина сключват брак.

В ефира на ТV7 Джумпарова твърди, че Русев я излъгал, като казал, че се разделя с Христина, за да бъдат заедно.

Емил стигнал по-далеч, предложил брак на моделката, като по това време тя била само на 16 години.

Джумпарова разбрала, че Русев я лъже, когато Христина сама дошла при нея и я помолила да остави съпруга ѝ.

От силния шок Виктория припаднала, тъй като смятала, че Емил е свободен и я обича. След това по думите ѝ се сприятеляват с Христина и дори започнали да го следят двете заедно, за да разберат дали няма и трета жена.

Версията на бизнесмена е коренно различна. Виктория и той имали кратка афера, той я зарязал след това, а тя така и не го преживяла. Стигнало се дотам, че моделката прегазила Емил с автомобила.

Явно предстоят много хляб и зрелища в предаването. Участниците ще отклонят малко вниманието си от това да търсят кой е Къртицата.

Водещи

Най-четени