Стефан Рядков с удивителна трансформация 23.04 | 13:12

С истинско инженерно чудо ще бъде „оцветен” актьорът в „Като две капки вода”

От Мартина Панайотова

С истинско инженерно чудо ще бъде "оцветен” Стефан Рядков за новото си предизвикателство в "Като две капки вода” тази сряда.

Актьорът ще влезе в кожата на Луиз Армстронг – за първи път той ще се превъплъти в чернокож изпълнител, като за целта ще се сдобие със специален грим, нанесен под налягане от 10 атмосфери с аерограф.

Освен дебюта на Рядков като чернокож, за първи път в утрешния лайф на шоуто ще видим и музикална група. Четирима гости ще бъдат самите ABBA. Интересен факт за тях е, че също като легендарните шведи, те са много близки и извън сцената и дори от скоро живеят под един покрив.

Сложни трансформации предстоят и за останалите участници в шоуто. Ново чело, нов нос и нова брада очакват Станимир Гъмов, когото ще видим като изпълнителя на "Sex Bomb” Том Джоунс.

Сериозно притеснен за новия си образ е и победителят от миналата седмица Рафи – след етно кралицата Ищар утре той ще влезе в кожата на краля на попа Майкъл Джексън, като не крие, че комбинацията от пеене и неподражаемия стил на танцуване на Майкъл изключително го затруднява.

Сериозна гримьорска намеса ще има и по лицето на Албена Михова заради Камелия Тодорова – тя ще се сдобие със специални пластини, за да постигне високите скули на известната ни джаз дама. "Най-после ще покажа дългите си крака” – така реагира Милица Гладнишка, когато видя новата си задача, а именно – Шаная Туейн.

Диана тази седмица ще е гадже на пилот от Формула 1, тъй като ще трябва да влезе в образа на звездата от Pussycat Dolls – Никол Шерцингер. Мария Игнатова ще пресъздаде русокосото миньонче Кайли Миноуг, а другото българско присъствие ще бъде в лицето на Алекс Кожухаров, който ще излезе на сцената като Графа.



Водещи

Най-четени