Столичен клуб събра родния елит за старта на сезона с Week long opening party (СНИМКИ) 18.09 | 10:38

Представители на бизнеса, политиката, спорта, артистичните и музикалните среди уважиха събитието

От iNews.bg

Един от най-добрите софийски клубове отвори отново врати за своите почитатели. С обновен луксозен интериор и с озвучителната система L-Acoustics, на която са се доверявали самите Роби Уилямс и Мадона, клубът посрещна хиляди гости от цялата страна.

Денят на откриването премина под слогана "День победы" – едно иронично намигване към събитията в българската история отпреди седем десетилетия.

Представители на бизнеса, политиката, спорта, артистичните и музикалните среди уважиха събитието. Сред гостите бяха певиците Михаела Филева и Поли Генова. Поли изненада всички с екстравагантна прическа и не спря да купонясва с Елена Петрелийска от предаването "Мастър шеф”.

Актрисата Елен Колева се похвали, че е готова с дебютната си книга с поезия. Заедно с нея се забавляваха певицата Теди Кацарова и оперният певец Ганчо Бояджиев, който е ученик на Гена Димитрова. Футболната легенда Даниел Боримиров и състезателка по мотоциклетизъм Силвия Радулова също бяха забелязани на откриването, но в отделни компании. Олимпийската шампионка Тереза Маринова избраклуба, за да отбележи рождения си ден. На 11 септември лекоатлетката събра и почерпи свои близки приятели, сред които бяха забелязани Галина Христова (Галя от балет Сатен) и Аксиния. 

 

Сред присъстващите бяха още "Мис България 2012” Габриела Василева, моделките Мадлен Иванова и Меги Николова, Калина Паскалева, Анджи, Деси Зидарова.

Водещи

Най-четени