Това, което правят тези хора след секс ще ви плесне по челото (СНИМКИ) 04.04 | 14:05

Тази нова практика е направо безумна

От iNews.bg

Всеки ден в интернет се раждат нови и нови тенденции. Инкубатор за различни практики и забавления са социалните мрежи - феноменът, който претвори начина, по който комуникираме глобално. Днес, отново, се сблъскваме с една идея родена в социалните мрежи и по-конкретно в Instagram - сайтът за споделяне на снимки.

Практиката, която тепърва се превръща в истински хит е естествен резултат от манията по всички съвременни звезди и знаменитости, чиито полуголи и голи снимки ежедневно се развяват из мрежата. В опит да вървят по стъпките на своите идоли, обикновените потребители навлизат дълбоко в интимния си свят, за да разкрият изключително лични детайли от него и по този начин, да придобият, макар и моментна, известност.

Новата тенденция в Instagram, за която става въпрос са т. нар. "селфита след секс" обединени под хаштага #AfterSex. Това са изключително интимни снимки на двойки, които току що са извършили полов акт помежду си. Посткоиталните самоснимки се разпространяват светкавично в социалните мрежи, а хората, които действат в съответствие с идеята вече са стотици хиляди.

Съвсем естествено и този нов хит в интернет има своите противници и критици, както и е повод за множество пародии, но нарастващата му популярност е безспорна. В Div.bg можете да прочетете повече за тази противоречива практика и да видите най-скандалните селфита след секс.

Водещи

Най-четени