Този път Кание Уест си намери майстора (ВИДЕО/СНИМКИ) 05.07 | 13:44

Фенове в Лондон освиркаха рапъра

От iNews.bg

Рапърът и продуцент Кание Уест изглежда този път си намери майстора. Безспорно световноизвестният музикант не страда от липса на самочувствие, само че последната му изцепка тотално вбеси феновете му. В отговор меломаните шумно го освиркаха.

Това се случи късно миналата вечер, 4 юли, на фестивала във Фънсбъри парк в Лондон. Оказа се, че всички, които си купили билети за изпълненията му, трябвало да слушат 20-минутната тирада на Кание колко е дискриминиран в света на модата. Разбира се, типично като за представител на неговия жанр, оплакванията вървели със солидна доза псувни към някои от най-популярните модни марки.

Проблемът бил, че дизайнерите не искали да работят с него, защото е тъмнокож. Поне той така си обяснявал собствения си неуспех в тази сфера. И макар рапърът да бил силно увлечен от изказването си, то станало причина стотици фенове да си тръгнат от феста. Малко по-късно разочарованите започнали да заливат социалната мрежа с недоволни коментари, пише британското издание E! Online.

Снимки от концерта можете да видите в галерията.

Водещи

Най-четени