Топ 5 на най-привлекателните БГ звезди с малки гърди 31.10 | 18:00

Големият бюст не е задължителен

От iNews.bg

За съжаление в родния шоубизнес дамите са едва ли не задължени да имат перфектни тела и големи гърди, за да бъдат забелязани и да просперират. Това условие е изключително нелепо, особено когато говорим за талант. Огромна част от българските известни жени се чувстват задължени да влязат в калъпа за женска красота и сексапил, за да направят кариера.

От Div.bg обаче са решили да разчупят клишето за "големите бомби" и са потърсили най-привлекателните известни българки, които пробиват не с пищен бюст, а с безспорни други качества. Ето я и познаваческата подредба.

5. Поли Генова

Това сладко миньонче има зверски глас и за разлика от твърде много свои колежки, може да пее на живо. Поли е джобен размер, така че отсъствието на пищен бюст никак не ни изненадва, даже напротив - радваме се и се надяваме г-ца Генова никога да не се изкуши и да не посегне с треперещи ръчички към скалпела, за да си тури няколко кубика допълнително. Ей така, на инат...

4. Цветана Пиронкова

Цвети е най-добрата тенисистка на България, а едновременно с това е и сред най-привлекателните господарки на тенис ракетата в света. По принцип спортистките рядко успяват да си "отгледат" големи гърди, така че едва ли някой се е изненадал, че Цвети също не издува прекалено дрехите си. Всъщност в спорта, който тя си е избрала, големият бюст би бил по-скоро пречка за успехи на корта, отколкото "уайлд кард" за победи. Така че нашето момиче е прекрасно. Поздравяваме я и ѝ желаем безкраен успех!

Вижте топ 3 на най-привлекателните известни българки с малък бюст в класацията на Div.bg.

Водещи

Най-четени