Тръгва ли си Гена Трайкова от bTV? 02.02 | 17:58

Водещата разкри истината

От Мартина Панайотова

Получавало ли е поредното ключово лице на bTV, водещата Гена Трайова, предложение от конкурентна медия и какво мисли тя за евентуален трансфер, след като това сториха редица нейни колеги, разкри самата тя днес.

"Пазарът е отворен и всеки има право да избира как да продължи своя творчески път. Това е хубаво, защото ни задължава да правим по-стойностна продукция. За 13 години в bTV аз съм получавала всичките шансове за това, което съм искала да правя в рамките на тази телевизия. И продължавам да ги получавам.

Когато bTV тръгна, ние бяхме на 23-24 г. И голяма част от живота на екипа на телевизията е минала именно тук. За някои от нас bTV все още продължава да бъде кауза. И докато това е така, ще бъдем стимулирани да постигаме добри резултати в тази медия, " изказа своята позиция водещата, цитирана от в. Труд.

На въпроса не иска ли Гена собствено предаване тя отговори така: "Не се виждам в такава роля. Както вече казах - истинското удоволствие от това, което върша, е работата на терен. Признакът доколко си успял и колко си добър, се определя от това колко добра е последната история, която си разказал."

bTV вече напуснаха емблематичните лица на сутрешния блок Ани Цолова и Виктор Николаев, от водещата на новините Ани Салич и от топрепортерката Миролюба Бенатова.

Водещи

Най-четени