Уилям и Кейт отлагат медения си месец 30.04 | 16:59

Херцогът на Кеймбридж ще се върне на работа в понеделник

От Елена Коцева

Макар и сватбата да отмина, шумът около британския принц Уилям и неговата съпруга Кейт не намалява. Това е и причината те да отложат сватбеното си пътешествие.

Новата кралска съпружеска двойка е решила да не заминава веднага на меден месец, пишат световните агенции.

В понеделник херцогът на Кеймбридж ще се върне към професионалните си задължения на пилот на спасителен самолет в Уелс, посочват от пресслужбата на английски двор.
В изявлението се казва, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж ще отложат медения си месец, за да го запазят в тайна от медиите.

По-рано бе съобщено, че двойката е излетяла с хеликоптер от Бъкингамския дворец, където прекара първата с брачна нощ. Според медиите те бяха заминали на сватбеното си пътешествие, но се оказа, че уединението им ще бъде засега само за уикенда и то в рамките на Великобритания.

Така продължава да няма информация за намерението на Уилям и Кейт за медения месец, като преди самата сватба не само се правеха догадки, но и този въпрос бе част от залаганията.

"Двойката моли да се проявява уважение към личния живот не само по време на тези два дни, но и по време на сватбеното им пътешествие”, се посочва още в съобщението на Кралския дворец от днес.

Водещи

Най-четени