Участник на косъм от изгонване в „Къртицата“ 30.04 | 10:25

Положението излезе от контрол

От iNews.bg

След като беше разкрит предателят Емил Русев, в Базата се проведе трета Церемония за избирането на къртицата. Скандалите обаче валяха един след друг и спокойно можем да кажем, че бяха едни от най-грандиозните, които сме виждали досега. Бориса и Ивайла определено се превърнаха във врагове, които не е ясно дали ще си проговорят скоро. Бо обвини Ивайла, че е интригантка и от началото на играта се опитва да режисира предаването.

"Не си мисли, че си безгрешна. Ти информира ли ме, че ще ме номинираните, за да си събера багажа, а сега се правиш на жертва. Аз с добрия тон приключих, не ме интересуват фалшивите ти думи", заяви 23-годишната моделка.

Бакалова отрече това да е истина и заяви, че Тютюнджиева се е превърнала в бебе. Освен това Георги за пореден път не си сдържа нервите и нападна жена. Марина отново вбеси мма боеца, само че съвсем извън нерви го изкара Бориса и той й скочи на бой, но беше първо овладян от Емил Каменов.

Напоследък отношенията между суетната Мицич и спортистът са много обтегнати. Георги неведнъж заяви, че Марина е изключително глупава и няма мнение. Той стигна по-далеч като я нападна за това, че е родила две деца само за да взима издръжка от бившият си съпруг, а това изкара от равновесие модната редакторка.

Водещи

Най-четени