Холивудските майки, които не се суетят да кърмят публично (СНИМКИ) 13.09 | 15:50

Съвсем демонстративно и документирано

От iNews.bg

Темата за кърменето на обществени места вълнува повече хора, отколкото си мислехме. И докато някои са "за" да кърмиш детето си публично, други се суетят около тази натрапчива показност от страна на майките. 

Звездите пък показаха, че не им пука особено що се отнася до това наследниците им са да доволни и подкрепиха естествения процес на хранене, като дори споделиха свои снимки как кърмят на публични места. Една от тях беше и Оливия Уайлд, но това може би не трябва да ни изненадва, защото самата тя наското прие предизвикателството Ice Bucket Challenge и шокира всички, след като се заля с кърмата си.  

Оливия Уайлд
Красавицата несъмнено е на път да се превърне в една от най-известните кърмачки. Докато други звезди просто споделят с феновете си разтапящи кадри, Оливия гордо позира, заголила гръд, за корицата на септемврийския Glamour. Ето какво обясни тя на страниците на изданието: "Кърменето е най-естественото нещо! Много е странно, не съм вярвала, че ще го кажа, но сега имам чувството, че мястото на Отис е точно на гърдите ми.”

Вижте и останалите холивудски майки, които не се суетят да кърмят публично в Jenite.bg

Водещи

Най-четени