Хормоните подлудиха мъжете в Базата 11.04 | 13:00

Участниците в "Къртицата" вече не издържат без секс

От iNews.bg

Една от най-често обсъжданите теми в последно време в Базата на "Къртицата" по TV7 е сексът. Изолацията и липсата на плътски удоволствия направо изкарват господата извън релсите. Освен това непрекъснато около тях има полуоблечени жени, които ги изкушават още повече.

Охранителят на звездите Емил Каменов и плейбоят Борислав дори се определиха като затворници в казарма, пълна със секси жени. Това е "наказанието", което измъчва двамата мъжкари вече от около месец. Освен това красивите дами изобщо не се съобразявали с тях и редовно се разхождали по бельо.

Разговорите за плътски удоволствия обаче не спират дотук. Емо дори сподели някои от странните места, на които е правил секс. Похвали се, че се е отдавал на страсти на паркинга на мол. Преди време просто хвърлил на капака на колата си една 18-годишна красавица.

"Аз ѝ предложих да влезем в колата, но тя реши, че трябва да правим шоу на охраната. Е па като е решила... направихме го", разказа гардът.

В същото време пък Александър Сано издаде, че е правил любов на оградата на Руското генерално консулство в Русе. Сигурни сме, че скоро и останалите ще започнат да говорят повече за похожденията си.

Водещи

Най-четени