Цеца Ражнатович на среща с бг кандидатката за снаха 08.08 | 17:22

Сръбската турбо фолк звезда с неофициална визита у нас

От iNews.bg

Сръбската певица Цеца Ражнатович се срещна с родния модел Ася Стоянова, спрягана за нейна кандидат-снаха. Какво обаче са си говорили двете красавици и дали нашенката наистина има нещо по-сериозно със сина на изпълнителката Велко, остава загадка.

Неофициалното посещение на Цеца в страната ни бе непосредствено преди концерта ѝ в Охрид, който събра 22 хил. почитатели на стадион за 10 хил. човека. В София тя се видя с организаторите на концерта ѝ на 7 ноември в столичната зала "Арена Армеец”, за да уточнят подробностите.

Както вече е известно, примата на балканската музика обеща да направи един от най-уникалните ѝ и впечатляващи концерти, правени някога извън територията на нейната родина. Цеца ще пристигне у нас заедно с 14 от най-добрите сръбски музиканти, а подгряващи изпълнители на певицата ще са победителите от най-големия фестивал за духова музика в Гуча - Dzambo Agusevi Оrchestra.

Сръбската мега звезда ще представи на българска земя най-доброто от началото на музикалната си кариера до днес. Poziv, Zuto Pile, Maskarada, Beograd, Lepi grome moj, Zabranjeni grad, Gore od ljubavi, Lepotan, Tacno je, Rasulo са само част от всичко, което ще може да чуе публиката в зала "Арена Армеец".