Чарли Шийн в люта конкуренция с Аштън Къчър 05.07 | 19:44

Шийн ще се появи в ново шоу в деня на дебюта на Аштън като Чарли Харпър

От Олга Андреева

До неотдавна най-добре платеният телевизионен актьор в САЩ Чарли Шийн е твърдо решен да не падне по гръб, въпреки че беше уволнен от сериала, който го направи известен – "Двама мъже и половина”.

Чарли Шийн ще участва в шоу, което ще бъде излъчено през септември по Comedy Central. Актьорът вече изрази задоволството си от плановете и обеща "епично” шоу, съобщи US Weekly.

По ирония на съдбата шоуто ще бъде излъчено на 19 септември 2011 г., същата вечер, в която Аштън Къчър ще направи дебюта си като заместник на Шийн в ситкома по CBS "Двама мъже и половина”, посочва Contactmusic.

В шоуто "Roast” редица знаменитости ще коментират лудориите и изцепките на Шийн от последните месеци, които той би трябвало да приеме с подобаваща доза чувство за хумор.

Със сигурност 45-годишният актьор се е постарал да създаде достатъчно материал за обсъждане. Очаква се сред участниците, които ще коментират, да бъдат Доналд Тръмп, Дейвид Хаселхоф и Джоан Ривърс. Имената на участниците ще бъдат обявени официално по-късно.

Междувременно Чарли е близо до сключване на сделка за участие като главен герой в нов сериал, който трябва да излезе през 2012 г. Там актьорът ще влезе в образ, подобен на досегашния му  в "Двама мъже и половина”.

Водещи

Най-четени