Чарли Шийн подписа за ситкома "Anger Management” 19.07 | 07:03

В него звездата ще играе човек, който има проблем с овладяването на гнева

От Олга Андреева

Чарли Шийн официално се завръща на телевизионния екран със сериал, който ще акцентира върху образа, който актьорът успя да си създаде тази година – на човек, който трудно овладява гнева си след уволнението му от ситкома "Двама мъже и половина."

Самопровъзгласилият се за професионален "победител" актьор съобщи, че ще играе в сериала "Anger Management” ("Управление на гнева”), предаде CNN.

"Избрах "Anger Management”, защото, макар че за мен ще бъде трудно да играя човек със сериозни проблеми с контролирането на гнева, мисля, че идеята е много добра", заяви в изявление Шийн.

Като част от сделката, Шийн не само ще играе в сериала, но и ще има значителен дял собственост в него.

Базираният на филма от 2003 г. "Психаротерапия" с Адам Сандлър и Джак Никълсън сериал ще бъде произведен от телевизия Lionsgate и ще се разпространява от Debmar-Mercury, която е нейна собственост. Той все още не е продаден на никоя мрежа.

Във филма "вежлив, не конфронтационно настроен мъж е осъден да посещава групови сесии за контролиране на гнева, водени от терапевт, който сам има нужда да усвои подобни техники", гласи официалното описание на сериала.

Шийн коментира, че сделката "ми дава реална собственост в сериала, известна възможност за творчески контрол и шанс да се върна в бизнеса с един от любимите ми производители на филми на всички времена, Джо Рот".

В ситкома "Двама мъже и половина" по CBS Шийн ще бъде заменен от Аштън Къчър.

Водещи

Най-четени