Чарли Шийн се споразумя с Warner Bros. за милиони 20.09 | 15:11

До две седмици ще получи първата порция от 25 млн. долара

От Олга Андреева

Уволненият през март от ситкома "Двама мъже и половина" актьор Чарли Шийн се споразумя с Warner Bros. във връзка с делото за 100 млн. долара, което повдигна срещу студиото и продуцента Чък Лори заради неправомерното му уволнение и отклонени печалби.

Чарли беше уволнен заради проблеми с личния живот и лични атаки срещу Чък Лори. Изглежда обаче сега е постигнал споразумение с ответниците по делото, защото стана ясно, че до две седмици ще получи 25 млн. долара.

Става дума за заплати по вече заснети епизоди и печалби, свързани с появата му в шоуто, посочва London Evening Standard.

Чарли, който допреди уволнението си беше най-високо платеният телевизионен актьор с приходи от 1,2-2 млн. долара на епизод, ще получи общо 100 млн. долара от ситкома през следващите 7 до 10 години, според TMZ.com.

Видимо по-благоразположен към бившите си колеги 46-годишният актьор им пожела успех. В неделя, на церемонията по връчване на наградите "Еми", Чарли заяви: "Искам да отделя само минутка, за да сваля един товар от плещите си и да кажа няколко думи на всички от "Двама мъже и половина".

От дъното на сърцето ми искам да ви пожелая всичко най-хубаво за новия сезон. Прекарахме осем прекрасни години заедно ... и знам, че ще продължите да правите страхотна телевизия."

Водещи

Най-четени