Чарли Шийн се шегува с бъдещия си заместник Аштън Къчър 15.05 | 14:07

Чарли Шийн се пошегува с новината, че Аштън Къчър заема неговото място в ситкома "Двама мъже и половина"

От Кремена Бедерева

Чарли Шийн се пошегува с новината, че Аштън Къчър заема неговото място в ситкома "Двама мъже и половина", съобщават чуждестранните медии. Шийн дори заяви, че с Къчър шоуто ще се провали.

Чарли бе уволнен от телевизионната комедия през месец март тази година заради това, че обиди създателя и изпълнителен продуцент на сериала Чък Лори.

Историята, разбира се, се превърна в скандал. В петък, 13 май, бе потвърдена информацията, че Аштън Къчър заема вакантното място в "Двама мъже и половина". Новината провокира Шийн, който веднага направи типичен за него коментар.

"Къчър е сладурче и брилянтен комедиен актьор... ей, почакайте, аз също! Забавлявай се, Америка. Гледай демо версия 2.0 всеки понеделник", започва Чарли и в крайна сметка предупреждава Къчър, "Аштън, забавлявай се на планетата "Чък". Там няма въздух, смях, лоялност и любов."

По-рано в изявление пред медиите Къчър заяви: "Не мога да заместя Чарли Шийн, но ще си скъсам задника, за да забавлявам аудиторията."

Къчър ще се присъедини към екипа на ситкома по-късно тази година. Според последна информация актьорът ще получава между 800 000 и 900 000 щатски долара на епизод.

 

Водещи

Най-четени