Чарли Шийн съди Чък Лори и Warner Bros. за 100 млн. долара 11.03 | 08:35

Актьорът настоява да бъде платено и на целия актьорски състав на „Двама мъже и половина“

От Олга Андреева

Станалият напоследък скандално известен актьор Чарли Шийн е завел дело срещу създателя на комедията "Двама мъже и половина" Чък Лори и студиото Warner Bros. за 100 милиона долара.

Актьорът, който беше уволнен от хитовия сериал миналата седмица, е подал съдебен иск в търсене на 100 млн. долара плюс наказателни щети заради прекратяването на договора му, съобщи в. Wall Street Journal.

Шийн се ползва от услугите на скандалния холивудски адвокат Марти Сингър, а делото е заведено вчера пред Върховния съд на Лос Анджелис.

45-годишният актьор, за когото се знае, че е печелил около 2 млн. долара на епизод от сериала, твърди, че прекратяването на договора му е в нарушение с калифорнийските закони.

В заведеното дело се настоява още целият актьорски състав на сериала и екипът му да получи възнаграждението си за остатъка от общо 24-те епизода, предвидени за сезона.

Warner Bros. и CBS все още не са съобщили дали ще продължат снимките на "Двама мъже и половина" без Чарли Шийн. Като възможни заместници, в случай че сериалът не бъде спрян окончателно, се спрягат имената на Джон Стамос, Роб Лоу и Мат Дилън.

Междувременно домът на Чарли Шийн в Лос Анджелис е бил проверен от полицията, след като стана ясно че двамата с бившата му съпруга Брук Мюлер са постигнали споразумение около родителските им права.

Мюлер получи временна ограничителна заповед срещу Шийн по-рано този месец и двамата му синове бяха взети от дома му. 

Водещи

Най-четени