Чарли Шийн е уволнен 08.03 | 08:34

Развитието беше очаквано след началото на публичната му война с Чък Лори

От Олга Андреева

Актьорът от хитовата комедия "Двама мъже и половина" Чарли Шийн е уволнен, съобщи сайтът RadarOnline.com.

След като влезе в медиен словесен сблъсък с продуцента на ситкома Чък Лори, 45-годишният Шийн научи, че се спират снимките на сериала, въпреки че до края на сезона оставаха още осем епизода.

Сега Шийн, който досега беше най-добре платеният актьор в тв сериали в цяла Америка, е получил писмо, с което CBS и Warner Bros. го уведомяват, че е уволнен, тъй като е извършил престъпление, свързано с "морален упадък".

Според сайта TMZ в писмото от 11-страници, изпратено до адвоката на Шийн, се посочва: "Вашият клиент има опасно саморазрушително поведение и изглежда много зле."

Следват описания на последните изцепки на звездата, главно заради проблеми с наркотиците, и се акцентира върху проваления сезон на комедията заради невъзможността на Чарли да участва в снимките.

Адвокатът на актьора, Марти Сингър, е поискал от Warner Bros. да плати на Чарли Шийн за осемте анулирани епизода до края на сезона.

Бившите работодатели на актьора изглеждат непоколебими и дори заявяват готовност да предприемат съдебни действия срещу Чарли. За момента той все още не е направил официален коментар на уволнението си, макар пред АП да е заявил лаконично "Те губят". 

Все още не е взето и решение за бъдещето на шоуто.

Водещи

Най-четени