Ще продължи ли Аштън Къчър да бъде Чарли Шийн? 29.03 | 19:11

Warner и CBS имат желание "Двама мъже и половина" да продължи, Аштън обаче иска повече пари

От Ивайло Коралски

Звездите от популярния и у нас сериал "Двама мъже и половина" Аштън Къчър и Джон Крайър са получили предложение за нови двугодишни договори за участие в хитовия ситком.

Във финансов аспект на този етап промени не се очакват, защото от CBS не са предложили промяна на възнаграждението спрямо това, което актьорите прибират в момента.

The Hollywood Reporters разкрива, че нито Къчър, нито Крайър, а още по-малко създателят на сериала Чък Лори, имат желание да заснемат нов сезон при подобни финансови условия.

Вътрешни източници обаче твърдят, че едно евентуално увеличение на заплащането може да направи чудеса, що се отнася до финалното решение на звездите от сериала.

В момента Къчър прибира по 700 хил. долара на епизод, или общо 15,4 млн. долара за сезон от 22 серии. Крайър, който на практика участва в ситкома от самия му старт, получава малко по-малко.

И двамата обаче са ужасно далеч от парите, които взимаше бившата вече звезда на сериала Чарли Шийн. Сумата, която прибираше "Чичо Чарли" по време на неговия последен сезон, беше 1,25 млн. долара за епизод.

Източници, близки до CBS и Warner Bros, твърдят, че ако се преподпише нов договор, той по всяка вероятност ще бъде дългосрочен.

TV Guied от своя страна съобщава, че Къчър иска 1 млн. долара на епизод, за да се съгласи да снима поне за още една година.

Според медийни експерти CBS и Warner ще бъдат гъвкави в преговорите, защото деветият сезон на "Двама мъже и половина" е с по-висока средна гледаемост, отколкото осмият, най-вече заради силно прокламирана поява на Аштън Къчър. За това и сериалът все още е много доходоносен.   

Водещи

Най-четени