Нещата, които правят жените, за да подлудяват мъжете 01.08 | 12:01

Един особено еротичен списък

От Ивайло Коралски

В днешния забързан, модернистичен и адски технологичен свят жените ни заобикалят буквално на всеки ъгъл. Техни ликове красят билбордове, виждаме ги по телевизиите, списанията, навсякъде.

С други думи, на мъжете донякъде трябва да им е простено, че несъзнателно търсят образ с големи гърди и тънка талия. Всъщност истината за примамливия женски образ е доста по-различна. Запитани кои са неустоимите неща, които жените правят пред очите ни, потребителите в Reddit от мъжки пол всъщност дали простички и изненадващи отговори. Ето някои от тях:

Обуват си дънки

Има нещо необяснимо сексапилно в това да наблюдавате как една жена обува дънки (особено ако са по тялото). Дамите започват да въртят дупето по специфичен начин, за да го вкарат в дънките, а вие благодарите на Бог, че можете да наблюдавате тази красота. Това е в случай, че живеете с някоя мадама. Ако сте сам, то ще трябва да импровизирате. Съветваме ви да внимавате с тайното наблюдаване на жени, които се обличат.

Протягат се

Оказва се, че някои от нещата, които мъжете намират за изключително сексапилни у дамите, са ежедневни дейности, на които представителките на нежния пол дори не обръщат внимание. Едно от тях е протягането и разтягането на ръцете например.

Развяват косата си

Това вероятно е най-безспорният отговор в този списък. Във всяка една клиширана романтична комедия мотивът с развяването на косата и съответно омагьосването на мъжа присъства задължително. Истината е, че това работи. И то как.

Останалите, в Div.bg.

Водещи

Най-четени