Калоян Методиев: Всички компромати в България се промотират от Банкя 08.05 | 20:30

Който прави компромиси и съюзи с Борисов, се срива след време, заяви фаворитът на Нинова

От iNews

Всички компромати в България се промотират от Банкя, това знаят всички. Това каза пред bTV Калоян Методиев, който е включен в листите на БСП за изборите на 9 юни.

"Не правя компромиси с вижданията си, поддържам линията на консервативния модел на развитие. Затова се разочаровах от президента Румен Радев, който не подкрепи партията, която го е издигнала, а излезе и каза на хората от протестите - подкрепете новите партии", каза още бившият сътрудник на Радев.

Според него, президентът "промотира" партии като ИТН, "Продължаваме промяната". Той посочи, че единствено БСП не е била "прилапана" и унищожена от Бойко Борисов и това е заслуга на Корнелия Нинова.

"Радев и Борисов се договаряха, това не ми понасяше и затова си тръгнах. Реализираше се задушаване на държавата, никой у нас не е сигурен за бизнеса си. Хората в България живеят най-кратко и най-бедно и заслугата за това е дългото управление на ГЕРБ", каза кандидат - депутатът.

"Който прави компромиси и съюзи с Борисов се срива след време, това е категорично", допълни той.

Според него, оценката за ГЕРБ е дадена от европейската и българската статистика. Борисов може само да разбива и да пречи на страната ни да върви напред и прави това през всичките си 12 години начело на управлението.

"ПП-ДБ се прегърнаха с модела Борисов, това е техен проблем. БСП издържа на натиска и сега трябва да се разтвори ветрилото и да се търси обединение в ляво", каза още Методиев.

Според него, Ваня Григорова беше напомпана изкуствено, някой изля там кофа с пари. Но колкото и да наливаш в празна кофа, няма полза, така само ще се загубят гласове", завърши той.

Най-четени