„Шоуто на Цитиридис“ се завръща в ефира на bTV на 5 септември 01.09 | 12:45

От iNews

Супер свежо,оригинално и все така забавно "Шоуто на НиколаосЦитиридис" се завръща в ефира на bTV този понеделник, 5 септември, точно в 22:30 часа, собщиха то телевизията.

Очарователният Николас, бендът и целият екип на предаването са готови с нова порция първокласен хумор и вече нямат търпение да зарадват зрителите с "нещо смешно всеки ден", каквото е мотото на новия сезон. И тази есен късното шоу ще продължава да забавлява и онлайнфеновете си с нови страхотни дигитални епизоди на "По-късното шоу на Николас Цитиридис", които ще са достъпни за всички веднага след ефир в you tube каналана шоуто и на bTVPlus.bg.

Още със старта на новия сезон в понеделник шоуто ще постави"точка" на лятото с оригинална и повече от смешна дисекция на най-важните и забавни събития от последните месеци. Много смях и широки усмивки пред екраните ще предизвика и разходката на Николаосне с какво да е, а с "машина на времето". В бъдещето, водещият ще открие, че "тъпите смешки" са абсолютно забранени, но разбира се той ще оправи това.

 "В крак с времето" и без да пропускакомичния елемент "Шоуто на Николаос Цитиридис" ще стартира кампания, в която някои от звездите на България ще споделят защо е важно да се гласува. Популярните лица ще разкажат пред камератаи какво им се е случило, когато не са гласували и дали са съжалявали затова.

Със старта на новия сезон "Шоуто на НиколаосЦитиридис" може да се похвали, че e втората сертифицирана екоустойчива въглеродно неутрална телевизионна продукция в България. Предаването се реализира в съответствие с т.нар. "зелените практики” (GreenFilming) с грижа за околната среда и полагa усилия за намаляване на въглеродния си отпечатък. Въвеждането на "зелени практики” се сертифицира от британската платформа albert, част от BAFTA (British Academy ofFilmandTelevisionArts), която подпомага екологичната устойчивост на телевизионната и филмова индустрия повече от 10 години. 

През лятото, за първи път в историята си, шоуто представи интерактивна изложба с весели фотографии подбрани от всичките му сезони досега. Изложбата включваше 26 уникални снимки с лицата на едни от най-големите звезди на България по време на гостуването им при Николаос и направи елегантен преход и с усмивка към новия му сезон.

Водещи

Най-четени